вторник, 15 юли 2014 г.
Картофени кюфтета
Необходими продукти:
6-7 варени картофа, 1 яйце, 150 г сирене, галета, черен пипер, къри
Начин на приготвяне:
Всичко се смесва и се добавя малко галета за стягане. Картофените кюфтета се овалват в галета и се пържат в сгорещена мазнина. Ако желаете, може да ги изпечете, като върху всяко кюфте слагат по малко масло отгоре. Като цяло печените кюфтета стават по-сухи. Поднасят се с кисело мляко или млечно- горчичен сос /кисело мляко, горчица и майонеза/. Може да се комбинират със спаначени кюфтета за разнообразие.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар