неделя, 13 юли 2014 г.
Шоколадови кроасани с бутер тесто
Продукти:
1/2 пакет бутер тесто, течен шоколад /най-добре комбинация от бял и тъмен с вкус на лешник/, орехи, 1 банан, ванилия, пудра захар.
Приготвяне:
Бутер тестото се реже на квадрати. Всяко парче се маже с шоколад. Върху шоколада се поставят 2-3 кръгчета банан и малко нарязани орехи. Тестото се прегъва, като всеки от четирите ъгъла се обръща към средата на парчето. Всяка бутерка се набожда на няколко места с вилица. На дъното на тавата, в която ще се пекат, се поставя хартия за печене. Бутерките се пекат в предварително загрята до 200 градуса фурна за около 20 минути. Още топли, се посипват с ванилия и пудра захар. Вкусни са както топли, така и студени.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар