четвъртък, 20 август 2009 г.
5 полезни съвета за печене на месо на грил
1.Месото се маринова предварително, защото така е по- сочно.
2.Месото за грил не трябва да е много сухо /трябва да има е мазни части/,
защото така има по- силен аромат.
3.Скарата трябва да е предварително намазана с мазнина, за да не залепва
храната.
4.Месото не се боде по време на печене, а се обръща с щипка за барбекю,
за да не излизат соковете. Също така не се обръща много често, за да не се
изсуши.
5.Преди да се поднесе, се завива в алуминиево фолио за около 2 минути.
Допълнителен съвет:Ако месото се приготвя на барбекю с въглища,
те трябва да побелеят преди месото да се постави за приготвяне.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар