вторник, 6 октомври 2009 г.
Меден сладкиш с шоколадова глазура
src="http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js" type="text/javascript">
Необходими продукти:
За блата:
1 ч.ч.кисело мляко
1ч.л. сода бикарбонат
1ч.ч. захар
2ч.ч. брашно
1 бакпулвер
1/4 ч.ч. олио
1 ванилия
4 с.л. мед
За глазурата:
1ч.ч. захар
течен шоколад
Начин на приготвяне:
Преди да започнете да приготвяте блата,разтворете 1 ч.ч. захар във вода.Оставете да изстива.
Продуктите за блата се разбъркват много добре и се слагат в намаслена тава.
Запича се в предварително загрята фурна до зачервяване на около 180-200 градуса.
Изважда се от фурната и още топъл се залива с приготвена смес от захар и вода, която трябва да е хладка.
След като течността попие малко, се маже с шоколада.
Престоява в хладилник по възможност една нощ.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар